close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

In Between

In between er en skikkelig kul film om tre vidt forskjellige kvinner som bor i Israel. Filmen bryter tabuer og tråkker på nitriste tradisjoner, men uten den litt klamme følelsen som kan forfølge filmer om frigjorte palestinere i Israel. Filmen handler først og fremst om hverdagsliv, og ikke spektakulære plottlinjer, og det er i beskrivelsen av hverdagslivet sosial endring viser seg tydeligst.

Laila og Salma deler leilighet. Begge er hippe og sekulære. Laila er jurist om dagen og festløve om natten. Salma jobber litt som bartender, litt som DJ og litt på galleri, og så er hun lesbisk, men det vet ikke familien som forsøker å spleise henne med en kristen godgutt fra bygda. Så flytter IT-studenten Nour inn i kollektivet og har med seg en latterlig konservativ forlovede i hælene. Friheten er ikke gratis, og det å leve mellom det gamle og det nye er vanskelig. Men det tradisjonelle livet er ikke lenger en mulighet..

Maysaloun Hamoud (f. 1982) er regissør og forfatter, kjent for Bar Bahr/In Between (2016) og kortfilmen Sense of Morning (2010). Filmen In Between var Hamouds spillefilmdebut, og filmen har mottatt flere priser på internasjonale filmfestivaler.

Les Hollywood Reportes anmeldelse av In Between her

Feil i programmagasinet:

Alle tidene på våre nettsider er korrekte, men det har sneket seg inn noen feil i det fysiske programmagasinet som vi ber publikum om å være oppmerksomme på. In Betweenfeil tid i filmomtalen i programmagasinet. Visningen 2.4 i Vika 3 går kl. 17.45, IKKE 20.15.

Israel, Frankrike 2016
Regissør Maysaloun HAMOUD
Skuespillere Mouna HAWA, Sana JAMMELIEH, Shaden KANBOURA
Språk Arabisk, hebraisk
Undertekst Engelsk
Visningsformat DCP
Spilletid 96 min
Seksjon
Genre Drama