Praktisk info

PROGRAM

Fullstendig filmprogram finner du på programsiden. Festivalpass til årets festival kan du kjøpe her.

Du kan følge Arabiske filmdager på Facebook og melde deg på årets festivalevent for å holde deg oppdatert på festivalnyheter om årets filmer, gjester og arrangementer i tiden frem mot festivalen.

 

VISNINGSSTED

VIKA KINO

Ruseløkkveien 14
Åpent: Hverdager 11.30 - 22.00 / Helg 12.30 - 22.00
Vika Kino har 18-årsgrense på grunn av skjenkebevilgning. Mindreårige slipper likevel inn på filmene i følge av foresatte, såfremt filmens aldersgrense overholdes.

 

BILLETTKATEGORIER OG PRISER

Festivalpass: 580,- 
Festivalpass student: 400,-
Enkeltbillett: 130,- / 140,-  

Enkeltbilletter og festivalpass til ordinær pris kan kjøpes på Vika kino, samt på www.nfkino.no.

Ved kjøp av festivalpass til studentpris må gyldig studentbevis forevises. Studentpass selges kun på Viko kino.

Kjøper du festivalpass på nett, får du passet tilsendt som PDF. Det er viktig at du tar vare på denne PDFen frem til festivalen er over.

Festivalpasset gir rett til én billett til hver forestilling, inkludert åpningsfilmen. Du må hente ut eller booke billetter til hver enkelt forestilling, med forbehold om utsolgte forestillinger. Festivalpasset er personlig, og det er ikke mulig å ta ut billetter til flere filmer som vises samtidig. Misbruk av festivalpasset medfører inndragelse. 

Billetter kan hentes ut før visning i billettluken på Vika kino ved fremvisning av festivalpass. Du kan også få billettene dine tilsendt på sms eller mail. Det gjør du slik:

Fremgangsmåten er som følger:

  1. Velg forestilling
  2. Velg billettkategorien «AFD festivalpass» og antall billetter (kun én billett per pass).
  3. Tast inn hele koden som du finner på festivalpasset ditt.
  4. Tast inn mobilnummer, navn og e-postadresse.
  5. Fullfør transaksjonen.
  6. Du får tilsendt en SMS med link til en mobilbillett til forestillingen. QR-koden på billetten må vises frem ved innslipp til kinosalen.

 

ALDERSGRENSER

Alle filmer som vises under Arabiske filmdager har aldersgrenser. Disse er oppgitt i filmomtalene i magasinet og på våre programsider. Foresatte kan ta med barn som er inntil tre år yngre enn aldersgrensen. Unntaket er 18-årsgrensen, som er absolutt. For mer informasjon om aldersgrenser generelt, se www.medietilsynet.no

Vika Kino har 18-årsgrense på grunn av skjenkebevilgning. Mindreårige slipper likevel inn på filmene i følge av foresatte, såfremt filmens aldersgrense overholdes.

 

 

UNDERTEKSTER

Informasjon om hvilket språk filmene er tekstet på er oppgitt i filmomtalene i magasinet og på våre programsider.

 

ENDRINGER

Arabiske filmdager forbeholder seg retten til å endre programmet i løpet av festivalen. Eventuelle endringer vil bli annonsert på våre visningssteder, her på nettsiden og på facebook.

 

MER INFORMASJON 

Du finner Arabiske filmdagers informasjonsstand på Vika kino under festivalen. Der møter du våre frivillige som vil hjelpe deg med å velge mellom årets festivalfilmer og svarer på alle praktiske spørsmål du har om festivalen.

Følg også #arabiskefilmdager i sosiale medier:
http://www.facebook.com/arabiskefilmdager

Instagram @arabiskefilmdager

Har du andre spørsmål? Kontakt oss på +47 92 32 96 56 eller mail@festivalkontoret.no

 

SPEAK ENGLISH?

Visit our English site for news, program and other information in English!