close

Årets Film fra Sør-festival blir heldigital

Som følge av smitteverntiltakene i Oslo kan ikke årets Film fra Sør-festival avholdes som planlagt. Men det blir festival!

Av 12. nov 2020

I år feirer Film fra Sør 30 år, og jubileet skulle etter planen markeres med over 90 filmer og nesten 250 kinovisninger. I lys av smitteverntiltakene som nå har trådt i kraft i Oslo må vi dessverre erkjenne at festivalen likevel ikke kan avholdes som planlagt. Vi synes det er svært trist at Film fra Sør sitt 30-årsjubileum ikke blir arrangementet vi drømte om, selv om vi selvfølgelig er med på dugnaden for å holde smittetallene nede i byen vår.

Men festivalen er ikke avlyst. Den 30. utgaven av Film fra Sør vil fortsatt bli arrangert i den planlagte festivalperioden 26. november–6. desember – i digital versjon.

Som tidligere annonsert vil deler av Arabiske filmdager-programmet som opprinnelig skulle vært vist under festivalen i mars, inngå som en egen seksjon i Film fra Sør-programmet. Vi jobber fortsatt med å bekrefte hvilke filmer det vil være mulig å få vise digitalt, og det fullstendige programmet annonseres på Film fra Sørs nettsider onsdag 18. november.

Les mer om den digitale festivalen her.