close

Arabiske filmdager 2020 avlyses!

Oppdatert informasjon: 13. mars 2020 

Av 11. mar 2020

Kjære publikum.

I forbindelse med Helsedirektoratets vedtak 12. mars om å avlyse alle kulturarrangementer avlyser vi Arabiske filmdager 2020, som skulle vært avholdt neste uke. Det er med tungt hjerte vi er nødt til å avlyse et så godt festivalprogram, men det aller viktigste er å begrense smitte av Covid-19 og beskytte befolkningen.

Vårt fokus nå er å finne et nytt tidspunkt for å gjennomføre årets Arabiske filmdager. Vi kommer tilbake så snart vi kan bekrefte nye datoer, men ser på Film fra Sør-festivalen 2020 som en mulig arena.

Til deg som har kjøpt festivalpass:

Vi jobber med å finne en løsning slik at du kan bruke festivalpasset ved en eventuell utsettelse av festivalprogrammet. Vi ber om tålmodighet for å løse denne situasjonen.

Vi sender ut informasjon på e-post til alle som har kjøpt festivalpass gjennom Nordisk Film Kinos nettsider så raskt som mulig. Ta kontakt med oss dersom du ikke mottar en slik e-post innen fredag 20. mars.

Til deg som har kjøpt enkeltbilletter

Nordisk Film Kino gir refusjon til alle som har kjøpt enkeltbilletter til visninger på deres kinoer. Dette gjelder også visninger knyttet til Arabiske filmdager. Se Nordisk Film Kinos nettside for mer informasjon.

Har du kjøpt billetter til visninger på Vega Scene? Se Vega Scenes nettside for mer informasjon. 

Har du kjøpt billetter til visninger på Cinemateket? Se Cinematekets nettside for mer informasjon.

 

Vi vet det er mange som har gledet seg til Arabiske filmdager 2020. Vi lover å komme sterkt tilbake! 

Har du spørsmål? Kontakt oss på afd@festivalkontoret.no.

Imens, ta godt vare på deg selv og dine.